Ahad, 10 April 2011

CUTI CUTI DI CAMERON HIGHLAND

ASSALAMUALAIKUM..YUHUU...semalam mama haikal dengna keluarga pergi bercuti lagi..bercuti mendadak..hihi,..maksudnya tekde bawak apa-apa pun selain susu haikal..hahaha..terpaksa berbeli pulak dekat tempat tu...erm nak tahu mama haikal pergi mana???pergi Cameron Highland..hahah..yela...4 tahun dah mama duduk negeri orang baru sempat nak pergi situ..huhu..pengalaman baru..mabuk dalam kereta..hihi..pening-pening lalat jugak mama on the way naik gunung tu yea...berbelit-belit..macam ular kene gulung dah..hahaha...
OK..jom mama nak kongsi pengalaman ni..hihi..


ini gambar mama haikal bersama adam haikal di CAMERON VALLEY TEA BHARAT PLANTATION..

papa haikal bersama anaknya..hihi...tak lama lagi adam haikal sama besar macam papanya..haha..
alhamdulillah langit cerah jea..tau tau je mama haikal nak pergi bercuti..maklumlah musim hujan kat KL ni..dah tak menentu dah cuaca,xboleh nak plan,kene g mendadak bercuti..hihi

ini gambar panorama cameron valley tea bharat..

oppss...yang ini pulak tempat Mama Haikal sekeluarga menginap..alhamdulillah jumpa gak tempat nak tido..risau gak takut dah xde bilik kosong lagi ke..maklumlah pergi bercuti mendadak..hihihi..hotel ini harga tak mahal sangat pun..berbaloi dengan perkhidmatan dan suasana hotel..makanan tak berapa sangat la coz mama haikal ni cerewet sikit pasal makanan..hihi..tapi Papa Haikal laju jea makan.. :P
amboi..lenanya Adam Haikal tido yea..haha..Papa Haikal tolak kan katil coz dapat bilik single bed..itu jea yang tinggal booking last2 minit..xpe,asal dapat tido dan selesa jea kan??hihi...
OPPS..MAMA HAIKAL jdi model tiang lah pulak..hihi..ini dekat Taman mARDI..di pusat jualan..MACAM-MACAM ADA..tapi kebanyakan barang ada gambar-gambar strawberry la..

1 ulasan: